Perfect smilesWritten by

Clujul zâmbește!

Beauty, Cluj, Featured| Views: 29327

“Clujul zâmbește!” este un proiect tare drag nouă pe care l-am realizat împreună cu Pavel Curagău, un fotograf foarte talentat din Cluj Napoca. Împreună am vrut să reamintim oamenilor că aceia care zâmbesc sunt mai frumoși, mai deschiși și emană o energie pozitivă, molipsitoare, după care cu toții tânjim. De ce să nu transmiți zilnic astfel de stări? Soluția pare destul de simplă!

Zâmbetul este cel mai simplu mod prin care poți crea instant o conexiune cu cineva. Pe lângă faptul că îți dă o stare de bine, atrage ca un magnet persoanele din jurul tău, acestea fiind intrigate să afle motivul pentru care zâmbești încontinuu. Este o decizie pe care subconștientul o ia involuntar, de tipul “Vreau și eu!”.

Ideea a fost simplă: am ales câteva locații foarte cunoscute din Cluj Napoca, iar pe participanți i-am cunoscut pentru prima dată pe străzile din Cluj, aceștia rezonând cu ideea pe care le-am prezentat-o.

Mai jos sunt doar câteva dintre pozele pe care le-am realizat, însă veți avea ocazia să le vedeți pe toate pe facebook și instagram în zilele care urmează!

 

 

Ne-am bucurat să vedem cât de deschiși sunt oamenii pe care i-am întâlnit pe stradă! Au rezonat destul de rapid cu ceea ce voiam să facem iar rezultatele s-au văzut prin energia pe care o transmit chiar ei!

 

 

 

“O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.” – Charlie Chaplin

 

 

 

 

Indiferent de naționalitate, sex, ocupație sau vârstă, putem spune fără îndoială că oamenii care zâmbesc sunt mult mai frumoși, așa că .. zâmbește mai mult! Clujul are nevoie de oameni frumoși!

Credit poze: Pavel Curagău; Poți vedea mai multe despre proiectele lui pe https://pavelcuragau.ro sau http://www.yap-studio.com/

 

 

Spread the love!
 •  
 • 1.1K
 •  
 •  
  1.1K
  Shares

2 Responses to " Clujul zâmbește! "

 1. Daniel Cosma says:

  Fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *